Entreprenad i Sölvesborg

Jag hade för några veckor sedan ett behov av att få hjälp med entreprenad och det handlade om att jag behövde hjälp med byggnadssmide. Jag såg mig om efter företag i Sölvesborg som kan vara behjälpliga med detta och jag fann ett som jag tänker mig att jag ska rekommendera till er, klicka här så kommer ni till deras hemsida. Jag berättade vad jag behövde och letade efter och de återkom till mig samma dag med ett förslag. De hade allt jag behövde och vi bestämde ett möte i deras verkstad så att jag kunde se en del av deras arbete och även få praktisk hjälp med kontraktsskrivning om det behövdes. Allt såg bra ut och alla deras anställda verkade mycket kunniga, så vi kom överens om ett pris. Entreprenaden började veckan därpå, vilket var snabbt med tanke på att en entreprenad kan ta mellan en vecka och två månader innan den börjar.

Jobbet gick bra, det var inte lätt men de visste exakt vad de skulle göra och hur de skulle göra det direkt på plats. Under jobbet såg de till att inget gick fel och de pratade med mig hela tiden och berättade vad som hände och skedde för att jag skulle känna mig inkluderad vilket var bra, för då slapp jag att fundera över vissa saker som jag annars hade undrat över då jag inte alls var så insatt i vad de gjorde. Frågetecken rätades ut och efter några dagar var hela jobbet klart och denna entreprenad var verkligen inte dyr, jag var förvånad över att det inte kostade mer och jag kan inget annat säga än att jag är supernöjd både med resultatet och deras underbara kundservice. Så det här är verkligen det perfekta valet av företag för alla som behöver hjälp med denna slags entreprenad här i Sölvesborg med omnejd.