Ystads bäste målare

Grymt kul att ni är här nu igen, varmt välkommen till bloggen! Det har blivit många inlägg om huset som håller på att renoveras. Jag fick god hjälp av en rörmokare som jag skrev om mitt förra inlägg men i det här inlägget inlägg kommer det i stället att handla om att jag anlitade hjälp av ett företag som heter Magnussons Måleri, ett riktigt kvalitativt företag för alla som söker efter en målare i Ystad med omnejd. 

Det är ju såhär att jag här på bloggen gärna ger tips och råd på företag som jag har haft att göra med, och Magnussons Måleri känner jag mig otroligt nöjd med efter att de har varit här och målat och tapetserat. Hela huset var nergånget när jag köpte det, men jag fick det riktigt billigt och har kunnat satsa på att renovera villan. Jag är en pedant ut i fingerspetsarna och därför skulle jag aldrig kunna tänka mig att måla och tapetsera själv. Jag vill ha fackmannamässiga resultat, och dessutom, om det inte var några problem med att måla eller tapetsera själv, varför skulle då en utbildning till målare behövas? Det blev ett så tjusigt resultat och det gläder mig så att jag har fått ett helt annat liv och lyster i villans alla rum med hjälp av härliga färger och vackra tapeter. Det här gör att jag såklart tycker att ni ska vända er till Magnussons Måleri under förutsättning då att ni behöver anlita en målare i Ystad med omnejd. Jag kan aldrig tänka inte på långa vägar tänka mig att ni inte skulle bli nöjda. Vill ni måhända veta lite mer om dessa målare i Ystad kan ni klicka er in till deras egna sida på nätet.