Jag laddar batterierna på detta gemytliga hotel i Norberg

God dagens, god dagens och känn er varmt välkomnade till mig och min blogg. Har ni det bra, mina kära vänner? Ibland behöver jag ladda batterierna och bara komma bort till en annan miljö under ett par dygn. För ett år sedan hamnade jag på ett hotel i Norberg mest av en slump. Vi hade konferens med jobbet och var inbokade på detta hotel i Norberg som för övrigt heter Pensionat Kryp Inn.  

Jag kände direkt hur bra jag trivdes på detta hotel i Norberg och därför har jag fortsatt att åka tillbaka dit någon gång emellanåt. Som ni vet om så skriver jag om det mesta här på bloggen och i dag tyckte jag att det var dags att skriva ett inlägg om Pensionat kryp Inn. Jag ska åka dit i morgon och håller på att packa resväskan, då kom jag på att eftersom jag inte tidigare skrivit om detta hotell i Norberg, så gör jag det nu. Man måste inte åka till andra sidan jordklotet för att semestra och må bra. Jag vill gärna ge er tipset om Pensionat Kryp Inn, för jag tror säkert att det finns en och annan av er som också skulle tycka om att åka dit. Det är ett charmigt boende med gamla rum som är så vackra. Det här med glas och krom och ultramodernt är inte riktigt min stil, sedan är det trist på stora hotell, att alla rum ser ungefär likadana ut oavsett var i världen man checkar in. Tacka vet jag detta hotel i Norberg.